Voor het financieren van specifieke activa werken wij samen met enkele gespecialiseerde financiers. Het gaat dan vaak om het financieren van roerende goederen zoals machines, voertuigen via meerdere vormen van leasing of debiteurenfinanciering. Een vorm van debiteurenfinanciering is factoring. Factoring is een een nieuwe manier van financieren, van een financieringsvorm én een service. Een factormaatschappij kan uw debiteurenbeheer uit handen nemen. Zo kunt u de cashflow op gang houden, ook bespaart u zich de last van het incasseringstraject.

Er zijn verschillende vormen van factoring maar de basis blijft hetzelfde. De factormaatschappij betaalt uw openstaande facturen. U stuurt de facturen naar de factormaatschappij, vaak beschikt u direct over een percentage van het openstaande bedrag. Dit percentage verschilt per factormaatschappij. Daarnaast is het ook mogelijk om de factormaatschappij het debiteurenbeheer en eventueel ook het risico op niet betalen te laten overnemen.

Kunnen wij u helpen?
Wilt u meer informatie of even sparren over de mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons of bel  voor meer informatie.

✓ Meer liquide middelen ter beschikking

✓ Persoonlijke financieringsadviseur 

✓ Sneller groeien of uw leveranciers sneller betalen!

✓ Plan vrijblijvend een afspraak in

Ontdek welke factormaatschappij het best past bij u en uw bedrijf! Wilt u direct weten welke mogelijkheden u heeft ? Start dan direct uw gratis aanvraag d.m.v. het invullen van het formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Ontdek direct uw mogelijkheden!

Financieringspartner Cygnus Finance Support - NL Credit Services
 Factoring
€ 25.000 – € 30.000.000
Financieringspartner Cygnus Finance Support - Alfa Commercial Finance
 Factoring en debiteurenbeheer
€ 25.000 – € 2.000.000
Financieringspartner Cygnus Finance Support - Beequip
Equipment lease van zwaar materieel
Financial en operational lease, sale & lease back
€ 25.000 – € 2.000.000
Financieringspartner Cygnus Finance Support - ABN Commercial Finance
Financieringspartner Cygnus Finance Support - ABC Finance
 Factoring en lease
€ 25.000 – € 2.000.000
Factoring partner Cygnus Finance Support - Novicap
 Factoring
€ 50.000 – € 5.000.000
Schermafbeelding 2019-07-17 om 13.54.14
 Factoring

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Het is mogelijk om een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen met een van onze adviseurs gespecialiseerd in bedrijfsovername financieringen.