Van alle financieringen aan het MKB wordt nog altijd ruim 80% verstrekt via de traditionele banken. Bancaire financieringen vormen vaak de basis van de totale financiering, aangevuld met producten uit de andere onderdelen van het financieringspalet. Een bancaire financiering heeft ook nog bijna altijd de beste voorwaarden. Wij werken samen met alle in Nederland actieve banken. Dit betekent dat u met een financieringsaanvraag via Cygnus de beschikking heeft alle ingangen via de reguliere banken. Maar door onze rechtstreekse en persoonlijke contacten kan de doorlooptijd aanzienlijk worden verkort. Een aanvraag via Cygnus wordt namelijk via een versnelt traject bij de banken opgenomen. Zo beschikt u eerder over uw geld en heeft u het gemak van een persoonlijke adviseur.

Kunnen wij u helpen?
Bent u opzoek naar een second opinion of een concurrerend voorstel van een andere bank dan je huisbankier? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons of bel voor meer informatie.

✓ Versneld traject voor een bancaire financiering

✓ Samenwerking met de belangrijkste banken van Nederland 

✓ Persoonlijke financieringsadviseur 

✓ Beschikking tot alle vormen van kapitaal

✓ Plan vrijblijvend een afspraak in

Wilt u direct weten welke mogelijkheden u heeft met betrekking tot het financieren via de bank? Start dan direct uw aanvraag d.m.v. het invullen van het formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Ontdek direct uw mogelijkheden

Financieringspartner Cygnus Finance Support - ABN AMRO
Alle producten die je van een bank gewend bent
€ 5.000 – € 1.000.000
Financieringspartner Cygnus Finance Support - ING
Alle producten die je van een bank gewend bent
€ 5.000 – € 1.000.000
Financieringspartner Cygnus Finance Support - Rabobank
Alle producten die je van een bank gewend bent
€ 5.000 – € 1.000.000
Financieringspartner Cygnus Finance Support - Deutsche Bank
Alle producten die je van een bank gewend bent
€ 5.000 – € 1.000.000

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Ook wanneer u al eens bent afgewezen voor een bancaire financiering bent u bij ons aan het juiste adres. Grote kans dat wij mogelijkheden kennen waar u nog niet op gekomen was! Neem eens contact met ons op. Het is mogelijk om een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen met een van onze adviseurs.