Regel uw crowdfunding financiering via Cygnus Finance Support

Crowdfunding is een relatief nieuwe manier van financieren. Door de terughoudendheid van banken zijn er nieuwe financiers die het gat van deze banken opvullen. Bij crowdfunding wordt het geld ter beschikking gesteld via een aantal particuliere investeerders die vaak kleine bedragen investeren in een onderneming. Naast financier zijn deze investeerders ook ambassadeurs van de onderneming wat een extra toegevoegde waarde betekent. Crowdfunding is een steeds meer gebruikelijke vorm van financieren en kan in enkele gevallen ook meer voordelen hebben dan een traditionele financiering via de bank. Cygnus heeft met de belangrijkste crowdfunders een partnership, wat voor u als ondernemer betekent dat de doorlooptijd van uw financiering aanzienlijk korter is en u bij de meeste aanbieders korting ontvangt op de afsluitprovisie. Daarnaast is crowdfunding ook zeer geschikt om in te zetten als als marketing instrument. Uw bedrijf wordt via verschillende kanalen getoond aan een grote groep mensen, zo wordt deze groep deelgenoot van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf. De marketingafdeling van Cygnus Finance Support denkt graag met u mee om uw bedrijf op een creatieve manier in contact te laten komen met de doelgroep!

Kunnen wij u helpen?
Bent u opzoek naar een bedrijfsfinanciering via crowdfunding? Dan bent u bij Cygnus Finance Support aan het juiste adres. Wij werken samen met de bekendste crowdfunders van Nederland, waardoor wij voor u de aanbieders kunnen vergelijken en u zo een keuze kunt maken welke het best bij uw en uw onderneming past. Zo ontvang u een crowdfunding financiering tegen de laagst mogelijke rente en beste condities. Wilt u meer informatie of even sparren over de mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons of bel voor meer informatie.

✓ Onafhankelijk

✓ Specialist in crowdfunding financieringen

✓ Samenwerking met de bekendste crowdfunders van Nederland 

✓ Laagst mogelijke rente en beste condities

✓ Plan vrijblijvend een afspraak in

Bekijk wat onze klanten zeggen!

Ontdek direct de mogelijkheden

Start hier uw online aanvraag. Geheel vrijblijvend en gratis nemen wij binnen 24 uur contact met u op!

Financieringspartner Cygnus - Geldvoorelkaar
 Annuïtaire leningenningen aflossingsvrije leningen, groeileningen en converteerbare leningen
€ 5.000 – € 2.500.000
Financieringspartner Cygnus Finance Support - Kapitaal op Maat
Lineaire of annuitaire leningen van 6 maanden tot 10 jaar
€ 25.000 – € 2.500.000

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Het is mogelijk om een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen met een van onze adviseurs gespecialiseerd in crowdfunding financieringen.