Bedrijfsfinancieringen

Wij realiseren bedrijfsfinancieringen voor het MKB. Wij maken financieren weer persoonlijk en eenvoudig. De grootste voordelen van Cygnus voor u als ondernemer.

✓ Persoonlijke adviseur
✓ Met 1 partij toegang tot alle financieringsvormen 
✓ Wij garanderen u de beste voorwaarden en de laagste mogelijke rente’s
✓ Leen vanaf €50.000 tot €10.000.000

Experts in bedrijfsfinancieringen

Het passend financieren van de MKB-onderneming is steeds vaker een samenspel van diverse financieringsvormen en constructies met meerdere partijen. Om ondernemers snel en optimaal van dienst te zijn, werken wij samen met een select aantal financiers en investeerders. We streven naar een intensieve relatie met deze partijen. Want alleen op die manier kunnen we invulling geven aan onze doelstelling: het vinden van de best passende financiering die ook past bij de lange termijnbehoefte van uw onderneming.

Wij beschikken over het volledige financieringspalet en kunnen daarom voor u altijd de beste en meest verantwoorde financieringsoplossing vinden. Vaak is een standaard oplossing prima voor u, soms is er maatwerk nodig. We vinden die oplossing of we maken hem samen met een gespecialiseerde geldverstrekker.

Wilt u weten of uw bedrijfsfinanciering haalbaar is? Neem contact op met ons voor een gratis gesprek of vul direct uw aanvraag in en ontvang binnen 24 uur onze mogelijkheden. Geheel vrijblijvend en kosteloos.

Ontdek direct uw mogelijkheden

Onze mogelijkheden voor het financieren

van MKB bedrijven

Van alle financieringen in het Mkb wordt nog altijd ruim 80% verstrekt via de traditionele banken. Bancaire financieringen vormen vaak de basis van de totale financiering, aangevuld met producten uit de andere onderdelen van het financieringspalet. Wij willen samenwerken met alle banken die actief zijn op de Nederlandse markt.

Crowdfunding is een relatief nieuwe manier van financieren. Het geld wordt ter beschikking gesteld via een aantal particuliere investeerders die vaak kleine bedragen investeren in een onderneming. Naast financier zijn deze investeerders ook ambassadeurs van de onderneming wat een extra toegevoegde waarde betekent.

Verantwoord financieren betekent ook dat een onderneming moet beschikken over een zeker bedrag aan eigen- of risicodragend vermogen. Bij grotere investeringen is het eigen vermogen soms beperkt. Wij werken daarom samen met enkele gespecialiseerde geldverstrekkers die bereid zijn risicodragend kapitaal in de onderneming in te brengen.

Het financieren van een onderneming op basis van trends, statistische ontwikkelingen in beeld gebracht en geanalyseerd door “slimme” algoritmen. Het is een vorm van financieren die nog jong is maar al een stevige positie heeft ingenomen in financieringsland. Deze vorm van financieren kenmerkt zich door snelle processen, beperkte bedragen en veelal geen zekerheden. Niet voor iedere onderneming geschikt, maar een welkome aanvulling op ons financieringspalet.

Soms is er behoefte aan een hele specifieke financieringsconstructie of hebben zelfs de meest professionele geldverstrekkers geen passende oplossing. Wij werken samen met enkele gespecialiseerde geldverstrekkers en hebben ook een netwerk van private investeerders.

Een selectie van onze financieringspartners

Knab-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support
Rabobank-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support
ING-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support
Spotcap-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support-
geld voor elkaar
Alfa-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support
ABN-Amro-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support
Funding-Circle-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support-
Deutsche-Bank-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support
Cygnus Finance Support - Logo - One planet crowd - V1
Beequip-is-partner-van-Cygnus-Finance-Support
Cygnus Finance Support - Logo - Symbid - V1

Ontdek uw mogelijkheden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak of start direct uw financieringsaanvraag.

Neem contact op 0031 850602402
Mail info@cygnusfinancesupport.nl
Locatie Van Breestraat 119-2 Amsterdam