Over Cygnus Finance Support

Wij zijn een competentie centrum voor bedrijfsfinancieringen en wij regelen financieringen op maat voor ondernemers in het MKB. De belangen van alle betrokkenen houden we daarbij nauwlettend in het oog. Het totale financieringsproces, van aanvraag tot en met beheer is ons werkterrein. Wij doen dat met een landelijk netwerk van zelfstandige adviseurs en een selecte groep geldvertrekkers.

Iedereen die bij ons betrokken is, adviseurs en geldverstrekkers staan voor u klaar om samen met u te zoeken naar de financieringsoplossing die het beste bij u past. Neem contact met ons op als u wilt weten of wij ook u kunnen helpen. Dat kan via het contactformulier of per mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op en weet u wat wij voor kunnen betekenen. Bellen kan natuurlijk ook.

Veilig en verantwoord

Samenbrengen van financiering en kapitaal voor het MKB-bedrijf. Dat is de missie van Cygnus Finance Support. “Financiers en investeerders zoeken naar balans tussen risico en rendement. Ondernemers willen betrouwbare geldverstrekkers. Wij brengen ze bij elkaar”.

Financieren is geen kunst. Verantwoord financieren nog altijd een vak.

Wij willen de financieringsvraag van MKB-ondernemers op een verantwoorde manier samenbrengen met het aanbod van financiers en investeerders. Uitgangpunt hierbij is het minimaliseren van de risico’s voor álle betrokken partijen. Cygnus Finance Support dekt het volledige traject van de financiering af. We faciliteren een kwalitatief hoogstaand, helder en gestandaardiseerd aanvraagproces. Vervolgens brengen we de financieringsvraag samen met het aanbod van financiers en investeerders.

Het financieren van MKB-bedrijven is sterk in beweging. “Traditionele” financiers, zoals banken, zijn hun posities aan het heroverwegen en willen minder risico’s lopen. Tegelijkertijd ontstaan er ook allerlei nieuwe initiatieven en zoeken bestaande beleggers en investeerders naar een effectiever rendement. Ondernemers lopen als gevolg van deze ontwikkelingen tegen allerlei belemmeringen aan. Vragen als ‘Waar vind ik de juiste financier(s) voor mijn plannen?’ en ‘Hoe kan ik mijn aanvraag het beste indienen?’ zijn dan ook veelgehoord.

Cygnus Finance Support moet in Nederland het toonaangevende platform zijn waar financiers en investeerders van het MKB samengebracht worden met kansrijke MKB-bedrijven voor een verantwoorde financiering of investering gericht op het realiseren van de lange termijn doelstellingen van beiden.

Neem contact op 0031 850602402
Mail info@cygnusfinancesupport.nl
Locatie Van Breestraat 119-2