Adviseur worden bij Cygnus Finance Support?

Cygnus Finance Support is een samenwerkingsorganisatie met een landelijk netwerk van zelfstandige adviseurs. Wij willen dicht bij de ondernemer opereren en zijn daarom altijd op zoek naar goede adviseurs. Wij zijn een competentie centrum voor bedrijfsfinancieringen en zetten onze kennis, ervaring en netwerk in om onze adviseurs te faciliteren en te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Alleen dan kunnen wij onze beloften aan de ondernemers nakomen die het oplossen van hun financieringsvraagstuk toevertrouwen aan Cygnus. Op meerdere manieren onderscheiden wij ons van andere samenwerkingsorganisaties. Zoals we altijd op zoek zijn naar de beste financieringsoplossing voor de ondernemer zijn we ook altijd op zoek naar de hoogste toegevoegde waarde voor onze adviseurs. Voor ons is het niet vanzelfsprekend dat onze adviseurs alle financieringsaanvragen via Cygnus laten lopen. Wij vinden het heel logisch dat ze dat alleen maar doen als wij ook de beste mogelijkheden aanbieden. Dat houdt ons alert en scherp om de beste afspraken te maken. We gaan daarin heel ver.

Ons verdienmodel loopt parallel met dat van onze adviseurs. Wij vinden dat wij beloond mogen worden als wij ervoor zorgen dat het onze adviseurs goed gaat. Voor ons geen entreefees en lange samenwerkingsovereenkomsten. Samenwerken kun je niet afdwingen in een contract. Samenwerken doe je zolang  je daar beiden de voordelen van inziet. Je moet beiden kunnen lachen is ons motto. De Cygnus adviseur is een zelfstandige ondernemer met een passie voor ondernemers, ondernemen en financieren. Cygnus adviseur wordt je niet zomaar. Als adviseur mag je veel van ons verwachten, maar wij verwachten ook veel van jou. De organisaties waar wij mee samenwerken eisen dat wij continu bezig zijn met het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening en terecht. Onze adviseurs leveren die kwaliteit en daarom zijn we ook zo kritisch op wie zich bij ons aansluit. Wij blijven de kwaliteit van onze adviseurs ook voortdurend volgen via ons intern accountmanagement. Past dat bij jou en ben je benieuwd of Cygnus ook bij jou past? Neem contact met ons op en we vertellen je graag wat Cygnus voor jou kan betekenen.

Werken bij Cygnus Finance Support

Als het goed gaat met jou gaat het ook goed met Cygnus. Dat is samenwerken als adviseur van Cygnus Finance Support. Ben jij de adviseur die past bij Cygnus Finance Support?

Over Cygnus

Cygnus Finance Support is een samenwerkingsorganisatie met een landelijk netwerk van zelfstandige adviseurs. De adviseurs zijn ervaren bedrijfsadviseurs met een passie voor financieren. Zij zijn zelf ook ondernemer en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers in het MKB. Zij spreken de taal van de ondernemer, maar kennen ook de financieringssector van binnenuit.

Dit profiel past bij jou

 • HBO-Plus denk- en werk niveau

 • Een sterk eigen MKB-netwerk

 • Meerjarige ervaring in het werken met MKB-ondernemers

 • Ruime kennis en ervaring in de financieringsmarkt

 • Geen snelle dealmaker maar met de focus op een balans tussen lange- en korte termijn belangen.

 • Persoonlijke eigenschappen o.a. Commercieel, Ondernemerschap, Analytisch, Oplossingsgericht, Enthousiast

Partner zijn van Cygnus betekent

 • Zelfstandig ondernemerschap en onderdeel uitmaken van een landelijk netwerk

 • Transparant, evenwichtig verdienmodel

 • Onderdeel zijn van een groeiende organisatie

 • Deel uitmaken van een competentie centrum op het terrein van bedrijfsfinancieringen.

 • Directe toegang tot een selectief aantal aansprekende financiers.

 • Ondersteuning en coaching vanuit Cygnus

 • Centrale marktbewerking en PR&Communicatie

 • Meeliften op de branding van Cygnus

Actuele vacatures

Wij zoeken adviseurs in de volgende regio’s

Groningen

Rotterdam

Friesland

Midden- en West Brabant

Den Haag

Utrecht

Arnhem-Nijmegen

Twente

Neem contact op 0031 850602402
Mail info@cygnusfinancesupport.nl
Locatie Van Breestraat 119-2 Amsterdam