René Strik

René Strik heeft gedurende zijn 30-jarige internationale carrière gewerkt als controller, financieel manager en cfo bij diverse handels- en productiebedrijven; zowel beursgenoteerd als mkb. Hierbij heeft hij veel te maken gehad met investeerders, banken en bedrijfsfinancieringen. In 2017 is René zijn eigen adviespraktijk begonnen vanuit Hoorn. Zijn belangrijkste motivatie hiervoor was (en is) dat hij door zijn netwerk veelvuldig werd gevraagd om assistentie te verlenen bij het verkrijgen en/of het behouden van financiering. Omdat René zowel de taal van de ondernemer spreekt als die van de bank begrijpt is hij een zeer geschikte intermediair bij dergelijke opdrachten.

René heeft een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland maar ook in zijn eigen regio, Westfriesland.

René is een allround financieel professional (RC, EMFC) met een specifieke ervaring op gebied van Trade & Agri Commodity Finance en internationale handel. Gedurende zijn carrière heeft René zich ontwikkeld tot een financieel expert op gebied van managementondersteuning & strategie, opzetten managementinformatiesystemen, financieringsvraagstukken, bedrijfswaardering, herstructurering en herstel (FR&R) en automatiseringsprojecten.

Persoonlijke kenmerken van René zijn:

Visie, Ondernemend, Analytisch, Crisisbestendig, Teamspeler, Betrouwbaar, Betrokken. En bovenal zeer volhardend, er moet en zal een goed resultaat bereikt worden voor de klant!

Vanuit zijn specialismes en persoonlijke kenmerken kunt u van René verwachten dat hij op een professionele manier u adviseert bij het opstellen van de bedrijfsplannen en de strategiebepaling, begeleidt bij financieringsaanvragen en bedrijfswaarderingen en, indien noodzakelijk, optreedt als interim CFO tijdens financieel management- en risicomanagement projecten en crisis.

Neem contact op:

René Strik | Nieuwe Steen 25 | 1625 HV Hoorn

06-51979052| rene.strik@cygnusfinancesupport.nl

Neem contact op +31 850602402
Mail info@cygnusfinancesupport.nl
Locatie Van Breestraat 119-2 Amsterdam