Waarom Cygnus Finance Support?

Wij zijn een competentie centrum voor bedrijfsfinancieringen en regelen financieringen op maat voor het MKB. Dat doen wij met ons landelijk netwerk van adviseurs en geldverstrekkers. Zo beschikken wij over alle financieringsmogelijkheden en kunnen voor u de beste financieringsoplossing vinden. Ook na de financiering kunt u op onze betrokkenheid blijven rekenen.

Voor een goed advies over de financiering die het beste past bij u is het belangrijk dat de adviseur betrokken is bij u en uw onderneming. Wij vinden het dan ook belangrijk dat er altijd een adviseur dicht bij u in de buurt beschikbaar is. De adviseurs van Cygnus Finance Support zijn gevestigd op veel plaatsen in Nederland en dus nooit ver van u vandaan.

Het vinden van een passende en verantwoorde financiering voor u is steeds meer een samenspel tussen ons en een of meer geldverstrekkers. Daarom vinden wij het in uw belang dat wij ook de geldverstrekkers goed kennen en een relatie met hen opbouwen.

17 landelijke adviseurs

Hebben een jarenlange ervaring in het begeleiden van u en uw collega ondernemers. Zij spreken uw taal maar kennen ook de financieringssector van binnenuit; financieren is hun passie. Wij vinden het belangrijk dat uw Cygnus adviseur altijd dicht in de buurt is en uw bedrijf en markt kent. Onze adviseurs selecteren wij op hun kennis, ervaring en advieskwaliteiten.

De voordelen van Cygnus Finance Support

voor u als ondernemer

Volledig financieringspalet

Bewust kiezen wij voor een samenwerking met een select aantal geldverstrekkers. We beschikken over het volledige financieringspalet en hebben ook voldoende keuzemogelijkheden om onze onafhankelijkheid te waarborgen. In het belang van u investeren wij in het opbouwen van een echte relatie met onze geldverstrekkers. Je moet veel zaken met elkaar doen om elkaar goed te leren kennen. Een aanvraag via Cygnus betekent voor een geldverstrekker dat het een verantwoorde aanvraag is. Dat is in het voordeel van u! Wij denken dat wij dat niet kunnen beloven als we met veel geldverstrekkers een beetje samenwerken.

Landelijk bedrijfsadviseurs netwerk

Er is altijd een adviseur dicht bij u in de buurt. Wij vinden dat belangrijk om u goed te leren kennen. Wij zeggen dat financieren geen kunst is, maar verantwoord financieren nog altijd een vak. Dat stelt hoge eisen aan de kennis en ervaring van onze adviseurs die verder gaat dan alleen financieren. De adviseur moet gesprekspartner zijn over alle facetten van uw bedrijfsvoering. Hij moet ondernemer zijn met de ondernemer. Dan pas is hij in staat uw belangen optimaal te behartigen en een passende financiering te vinden, nu en naar de toekomst. Wij selecteren onze adviseurs op die kennis en ervaring en ondersteunen hen daar ook bij.

Financial engineering

U bent gebaat bij een partner die continu zoekt naar de beste oplossing voor uw financieringsvraag. Dat geldt des te meer wanneer niet alles op rolletjes loopt. Ook dan is het vaak toch mogelijk een passende financiering te vinden of te behouden. Dat vereist een oplossingsgerichte samenwerking tussen u, de geldverstrekker(s) en ons. Wij gaan daarbij ook een kritische blik op de bedrijfsvoering niet uit de weg. Vaak zijn er maar kleine aanpassingen nodig om een financiering wel mogelijk te maken. Dat kan alleen met een adviseur die verder kijkt dan de financiering alleen.

Betrokkenheid van aanvraag t/m aflossing

Een financiering is in onze ogen pas echt een succes na de laatste aflossing. Onze adviseurs blijven dan ook graag bij u en uw onderneming betrokken, ook nadat de financiering geregeld is. Hierdoor zijn we in staat u te blijven ondersteunen bij het in balans houden van uw onderneming.  U kunt op ons blijven vertrouwen in goede maar ook in minder goede tijden.

Ontdek uw mogelijkheden

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak of start direct uw financieringsaanvraag.

Neem contact op 0031 850602402
Mail info@cygnusfinancesupport.nl
Locatie Van Breestraat 119-2 Amsterdam